9 mars 2020

PINK

allmänt

 
 
 
Det är någonting härlig med Gotland ändå. Jag menar, kolla bara på utsikten vi hade på vår sista middag i somras innan vi skulle åka hem! Jag och min syster äter hellre utomhus ( om vädret tillåter) och köper med oss typ pizza eller tapas än att göra oss fancy och sitta på restaurang. Den här gången fick vi en otroligt härlig solnedgång på köpet! Jag hoppas verkligen att jag får tillfälle att åka hit snart igen.
Hejsan förresten! Ledig helg i ryggen och jag är utvilad och redo för en ny vecka. Min helg har varit proppfull med härligheter och trots att jag fick en släng av bihåle-problem igår så är jag mer än tacksam. Visst lär pollensäsongen ha satt igång förresten? Jag har inte så allvarliga problem så som många andra har, men jag nyser mycket, kliar i ögon och bihålorna kan få sig en törn den här tiden på året. Men det måste ju ändå betyda att våren i Sverige är på G, äntligen! 
Min helg började med en privatlektion för mig och min vän Hawal (som en 30-årspresent) och det var så himla himla HIMLA roligt att se henne uppe på hästryggen igen. Det är väldigt kul att skapa lite nya minnen och göra sånt som vi annars inte brukar göra. 
Kvällen var ytterligare ett 30-årsfirande men den här gången för min vackra vän Lina. Överraskningsmiddag med god mat, vin, efterrätter och tjejsnack högt som lågt! Precis en sån där kväll som jag behövde. Jag beställde en fisk-och-skaldjursgryta som var gudomlig och avslutade med sorbetglass. Så gott! 
Gårdagen var det stall-häng igen och det var väl en av dom tröttare dagarna där. Men med några alvedon i kroppen och en intensiv, men rolig, lektion så var jag på bättre humör än innan! Det känns i kroppen idag, jag har träningsvärk typ överallt.
 
Men nu kör vi igång den här veckan tycker jag! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress