27 mars 2020

Lekstuga

allmänt

 
 
 
 
 
 
 
Vem gillar inte att plaska med vatten och kladda runt? Jag fick ett sug att fota lite ( konstigt, jag vet) men orkade inte ta mig ut, plus att det var mitt-på-dagen-ljus och det kan jag tycka är lite svårt att få på bild. Så jag ställde upp lite saker på golvet där jag hade som bäst dagsljus och lekte runt lite! 
Min äppellåda till nattduksbord fick bli min backdrop, en vit handduk som mjukade upp bilden lite, min sängbordslampa ( behövde extra ljus) och en flörtkula som fick vara min lekkamrat. 
Sen kom det svåra: Att faktiskt sitta en bit ifrån så att kameran kunde fokusera rätt, kasta den lilla bollen ner i koppen och samtidigt fota själva plasket. Hittade en teknik som fungerade för mig och jag tackar mina gorillaarmar som nådde fram så att jag kunde släppa kulan rakt uppefrån istället. 
Men roligt var det! Plus att resultatet blev ju hur bra som helst! Minst sagt roligt att palta runt med vatten också.
I tider när det känns lite extra motigt där ute i världen så är jag glad över den lilla stunden när jag fick leka av mig lite. Jag försöker ställa upp på de vis som jag kan och försöker att få in lite mer vardagsmotion utomhus och sol på näsan. Men det är en konstig vardag vi har just nu, även om man inte är nojig själv så är går det inte att komma undan känslan av att folk är rädda där ute. 
 
Ta hand om er där ni är. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress