20 mars 2020

Golden Hour

allmänt

 
 
 
 
 
I tider när det kan kännas lite extra motigt för en hel del människor: Vi håller på att närma oss våren nu! Jag förstår att fokus ligger på annat, men eftersom vi inte kan göra något mer än att ta vårat eget ansvar med hygien och stanna hemma om det finns några som helst symptom, så ta en titt ut och förstå att vi faktiskt kan ha lämnat vinterns tunga mörker bakom oss! 
Jag kom hem från jobbet igår (8 dagar i rad nu, det har gått över förväntan bra men nu är det skönt med lite ledighet) och såg att det började bli ett sånt där fint "golden hour"-sken över Sala. När allting glöder i rött, brunt, guld och himlen är knallblå. Jag kan inte komma över hur fina färgerna blev på första och sista bilden! Lite tajt om tid eftersom just den där golden hour-effekten dör typ inom 15 min och jag gillar inte att fota i tidsbrist haha
Men det var precis vad jag behövde. Ladda batterierna i mig själv. Få vara helt tyst och se världen för det den är: Vacker. Jag förstår att folk är rädda och nojiga över det som händer just nu, men försök att ta erat ansvar bara så kommer det här att gå vägen, så som med så många andra pandemier som har varit genom tiderna. Ingenting är som sagt för evigt.
 
På dagens agenda står: Tvätt, städning och ridning. Jag njuter, om möjligt, lite mer av varje ridlektion som jag kan göra nu. Jag är livrädd för att stallet ska behöva sätta verksamheten på paus, så jag tänker njuta så mycket jag bara kan av varje sekund jag kan få i stallet.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress