2 mars 2020

Framtidstankar

allmänt

 
 
 
 
Jag har funderat en hel del på hur jag ska fortsätta med den här grejen att skriva här. Ni vet ju själva hur extremt oinspirerad man kan bli den här tiden på året ( herregud vad mörk och tråkig den här vintern har varit) och jag har bara känt att jag inte orkar. Orkar inte klämma fram text, orkar inte vara personlig, finner ingen inspiration till att fotografera ( hör väl till årstiden I guess). 
Vad jag däremot har kommit lite underfund med är att jag vill få in mer fotografering här, att det får bli min huvudsyssla, typ. Jag hör mer och mer omkring mig positiva kommentarer om min fotografering och det är ju det jag brinner för ( jag vet att det låter konstigt eftersom jag är lite i en svacka, men sånt är ju livet). Det kanske är opersonligt på ett plan, men det är samtidigt mer personligt för MIG att visa upp det jag är stolt över. Det är mer sårbart hos mig att få visa upp bilder som jag är stolt över, för fina bilder är verkligen olika i betraktarens ögon. 
Jag har också bestämt att det får bli färre uppdateringar här i och med att jag inte vill, eller hinner, klämma ut så mycket fotografering som möjligt, bara för att. 
Mina tankar har gått från att först bestämma mig om att sluta helt här och övergå helt och hållet till Instagram, där får jag större räckvidd och kontakt med er som kommenterar. Men jag gillar själva skriva-processen fortfarande och tänker att om jag kan skala ner till 1-2 gånger i veckan så får jag tid till inspiration och att det inte känns krystat. Jag behöver den här kreativa prylen i mitt liv fortfarande. Den andra delen av mitt liv är så fyrkantig och jag behöver den här kreativiteten för att fungera! Jag ser verkligen fram emot det här foto-året som jag har framför mig. Det är lite spännande att se vad jag kan göra och fånga på bild i år! Jag märker mer och mer hur jag har ställt om min hjärna till att se saker ur ett fotografi-perspektiv och är väldigt nyfiken på hur jag ska utveckla det. 
 
Ha en härlig vecka nu! Tänk att vi äntligen är inne i mars månad. Nu har vi officiellt gjort klart vintern! Det må komma snö och slask, men nu går vi verkligen mot varmare och härligare tider. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress