31 januari 2020

REFLECTIONS

allmänt

 
 
 
 
 
En positiv grej med att det knappt har varit någon snö, hittils, i år är alla vattenpölar. How come? Kanske ni tänker nu. Jag älskar att fotografera spegelbilden som blir i en vattenpöl, eller i en stilla sjö eller liknande. Jag gillar hur ett mindre hatobjekt ( kom igen, hur tråkigt är det inte att råka trampa i en vattenpöl och sen bli blöt om fötterna?) kan bli något fint, på bild i alla fall!
Sen att allt annat ser brunt och tråkigt ut behöver vi inte prata om. Snart går vi in i årets sista vintermånad i alla fall så något har vi ju att se fram emot! 
 
 
Apropå att se fram emot. Det börjar pratas om semestrar, både min sommarsemester och utöver den. Jag råkar ju fylla 30 år i maj och jag är riktigt sugen på att sticka iväg över min födelsedag! Det behöver inte bli långt bort eller särskilt länge, men jag vill inte sitta hemma i alla fall. Sen om det blir en liten middag eller fest efter maj, det får vi se. Jag måste i såna fall snart börja planera det!
 
Men just idag är det mitt hjärtas födelsedag. Min fina vän! Tänk att Hawal och jag har hängt ihop i nästan 20 år nu! Stort grattis på din födelsedag, det finns absolut ingen som dig ❤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress