17 januari 2020

Pizza x 2

allmänt

 
 
 
Oj oj oj. Pizza-dejt på en torsdagkväll! Det är grejer det. 
Vi har ett nyöppnat ställe här i stan där dom kör italian style med antipasti, pizza, gelato, goda viner (skulle jag tro att dom är, får testa nästa gång!) och jag är väldigt taggad på att få äta mig igenom den där menyn haha
Jag och 3 vänner till mig har en torsdag då vi alla 4 är lediga från jobb och livet och vi alla gillar att äta och umgås så vi passar på när det går att få till. Igår blev det pizza x 2! Jag har aldrig ätit en nutellapizza förut så det var mig på tiden att jag gjorde det. Supergott men jättemäktigt! Det är ingenting man smäller i sig själv direkt, jag var glad över att vi var 4 st som delade. 
Min grej på pizza annars är ruccola och parmaskinka. Det är så gott att det är lite av en helig tid för mig. En välbehövlig kväll med vänner, skratt, mat och helgkänsla! Extra härligt eftersom jag jobbar hela helgen så då är såna här kvällar guld värda. Vi får fler och fler härliga restauranger hit till Sala faktiskt! Vi har ju Västerås som är ett riktigt mat-mecka och det känns som att det börjar bli en epedemi här också. Eftersom mat är livet så tackar jag och tar emot med öppna armar! 
 
Annars då? Veckan har varit så som en vecka alltid känns den här tiden på året: Intetsägande haha
Jag har varit på en liten jobbkurs, städat undan julen, tänkt ohälsosamt mycket på om jag vill fira min 30-årsdag med buller och bång eller om jag ska sticka iväg och bråkat både med Skatteverket som aldrig aktiverade min flyttanmälan och med försäkringskassan där jag skulle skriva sjukintyget från influensan. Jo! Jag har hittat en häst-podd som jag är besatt av. En vecka i en vanlig svenssons liv helt enkelt. Jag är så sugen på att få åka iväg, se någonting annat än Sala och kaaaanske få se lite solsken om man har tur!
Men nu har jag ledig fredag och jag tänker njuta av den så myckt jag bara kan. Städa lite, gå en promenad, läsa och bara ha det allmänt gött. 
Trevlig helg på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress