Tänk vad glad man kan bli av lite solsken ändå. Här om dagen när hela familjen tog en fika-utflykt upp till Norberg ( Elsas Konditori) så hände det här! Just nu törstar jag efter solsken så mycket att jag känner mig som en sol-knarkare. Skulle kunna betala rätt så dyra pengar för att få komma dit solen skiner bara för 1 dag eller 2 haha
Men men! Nu är ju så icke fallet och jag tänker att man helt enkelt får göra det bästa av situationen. Jag är helt klart på bättringsvägen just nu och är extremt tacksam över att ha energi igen och orkar med att bära upp mig själv. Jag har jobbat hela helgen och det gick över förväntan bra och igår tog jag min första "riktiga" promenad, inte en sån där strosar-promenad. Andfåddet är fortfarande inte helt på banan än men sånt där måste få ta sin tid, lungorna ska man vara rädd om. Jag har i alla fall ridningen nu på söndag som en liten milstolpe med att se hur mycket jag orkar med i dagsläget! Är förövrigt så taggad på att få rida att det är lite stört.
Annars så finns det inte så mycket kul att berätta om just nu. Småstads-liv i en grå vintertid är inte direkt roligt. Det finns inget naturligt ljus och allt jag vill göra med kameran är helt omöjligt att få till!
Jag ska i och för sig smyga mig in på en ny-gammal avdelning på jobbet idag. Lära mig lite nya rutiner. Det kommer nog gå fint det där! Det känns bra för kroppen om inte annat att få avlastning från det statiska i att hänga i kassan, jag är ju inte 18 år längre haha
 
Hur känns det för er där ute då? Håller ni också på att tröttna ur från den här s.k vintern? Tänk den där dagen när man känner att solen tittar fram och värmer liiiite på ens ansikte.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress