Hur mår ni egentligen? Känner ni lite som jag att det är skygglappar på för att bara ta sig igenom den här sista, mörka, tiden av årets vinter? Det är lite som det sista delen av ett lopp man har sprungit och det känns bra segt i kroppen. Men trots att jag kanske är lite frånvarande här ( ärligt talat, det finns inte mycket energi till att hitta på saker just nu och det är konstant mörkt så fotografering är out of question) så lyckas jag hålla igång lite ändå! Jag försöker att jobba så mycket som bara möjligt just nu, dels för att jag behöver pengar, men det är sjukdomstider och jag är frisk= Då får man ta och ställa upp tycker jag. 
Jag försöker att hålla igång knopp och kropp lite med gymträning, promenader och min ridning. Jag tror definitivt att hjärnan skulle vara bra mycket segare just nu om jag inte fick in min motion! Helgen som var så blev det en långpromenad både på lördagen och en mindre på söndagen, följt av hopplektion på söndagseftermiddagen. 2 pass på gymmet under veckan som var och jag kände mig helt klart nöjd! Det är en sån fin balans den här tiden på året tycker jag. Att träna lagom hårt så att kroppen inte bryts ner och på det viset lättare får förkylningstecken. För jag kan väl knappast vara den enda som känner sig lite förkyld mest hela tiden these days? 
 
Men nu är det dags att ta tag i den här dagen. Jag har en hel del att ta tag i idag och lär väl bara ta tjuren vid hornen! Planen är väl något sånt här: Tvätt, ett lättare träningspass, fixa hemma, hämta en sak hos mina föräldrar och laga lite matlådor. Jag har fortfarande lättare träningsvärk i magen och ljumskarna efter hopplektionen i söndags så lite stel känner jag mig ändå! Ett gympass kan vara precis det jag behöver för att väcka den här trötta kroppen.
 
Ha en härlig onsdag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress