2 januari 2020

Heaven on fire

allmänt

 
 
 
Första dagen på året bjöd verkligen på en färgexplosion igår tycker jag. Jag var tydligen inte den enda som tyckte det för oj oj oj vad med bilder folk tog och la ut på instastories igår haha
Inte så konstigt kanske med tanke på hur extremt GRÅTT det har varit, inte konstigt att man vill sova bort dagarna hela tiden. Eller i alla fall jag, som är en riktig sjusovare. 
Men nu sitter vi allså här, på året 2020. Första dagen är avbetad och jag är riktigt nöjd med både nyårsafton och nyårsdagen! Jag var på ett otroligt trött och halvtjurigt humör på nyårsafton men det la sig framåt kvällen, som tur var. Ni vet när det gnisslar i hela kroppen och ens tankar går liksom inte rakt fram hela vägen. Förmodligen pga för lite rutiner och att det är dags att ta tag i mitt liv igen och faktiskt börja jobba igen. Men nyårsafton spenderades med min familj och en av mina kusiner som är hemma i Sverige just nu. Väldigt lugnt och skönt, precis vad jag orkade med! 
Gårdagen hängde jag lite på jobbet innan lunch ( ni vet, hämta lite saker, lämna sjukintyg, prata lite skit och ställa om min hjärna på work-mood igen ), tog en promenad som faktiskt kändes ganska så lätt i kroppen, spontanfotograferade dom här bilderna och gick på Nyårskonsert inne i kyrkan som ni ser på bilderna faktiskt. Jag har aldrig lyckats att vara med och lyssna på nyårskonserten då jag i princip alltid har jobbat då, men i år passade jag på! Min kära pappa är med och spelar i den orkestern så jag kände mig lite extra stolt över dom. En skön start på nya året i alla fall! 
 
Jag märkte förresten igår hur mycket jag har saknat de här senaste veckorna att plocka upp kameran och fota lite. Att få feeling och sen öppna upp datorn och se hur resultatet blev. Mina influensaveckor har bara bestått av "ligga-raklång-i-soffan-och-andas-igenom-febern" och livet har på så sätt satts på väntan lite. Nu är jag bara tacksam över att jag orkar ta långsamma promenader igen och känslan i kroppen av att orka hålla mig upprätt. Men sakta men säkert kommer små vardagssaker tillbaka till mig, små saker som är Jag. Så, nu kör vi 2020! För mig som verkligen inte gillar nyårsafton så ser jag fram emot ett helt år tills det är dags igen haha
Hoppas att ni fick en mysig nyårsafton och att gårdagen inte kändes allt för tung för er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress