20 januari 2020

Back on track

allmänt

 
 
 
 
 
Det var väl knappast bara jag som gick igång igår när det var strålande solsken? Tänk vad lite ljus kan göra med människan. Jag gick en liten promenad innan jobbet och kände bokstavligt talat hur jag flög fram! Det känns lite sådär att det bara är januari för jag har världens vårkänslor i kroppen just nu. 
Hej på er förresten! Ledig måndag, utvilad, ny-kaffe-drucken och tro på fan, jag är snart redo att ta mig till gymmet. Jag har inte varit där sen början på december och det har inte varit förrän någon vecka sen som jag har känt att kroppen är återhämtad. Nu ska här byggas upp en liten grundmuskel i min stackars kropp igen! Jag var på massage på jobbet i förra veckan och det såg inte särskilt bra ut runt axlar, hals, skuldrorna och bröstryggen. Så nu i vinter/vår blir det fokus på överkropp och löpning hade jag tänkt. Stärka upp, förebygga huvudvärken som gärna kommer som ett brev på posten om jag inte tar hand om mina axlar och löpningen mest för att jag vill ha en bra kondition för ridningens skull ( och hjärtats skull också haha). Jag känner konstigt nog av pollen redan ( någon mer som gör det?) och det brukar bli lite extra tungt med andningen framåt vårkanten, men det ska nog gå bra. 
Men annars så blir den här måndagen en dag att komma ifatt lite! Tvätta lite, träna, fixa i köket lite, pussla...Ja, ha en skön ledig dag helt enkelt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress