17 februari 2020

On a post-it

allmänt

 
 
 
 Jag har en ledig dag idag. Som jag har fyllt med "Att göra" på en post-it för att få sakerna gjorde och för att inte glömma bort dom. 
* Träna 
* Tvätta kläder
* Rensa i badrumsskåpet
* Fundera och skriva ner tankar inför mitt medarbetarsamtal på jobbet som är i veckan
* Laga matlådor så att jag klarar mig i veckan
* Boka Sätrabrunn
Ändå en bra jäkla lista men de två första punkterna har jag gjort klart och börjat på så dom kan jag snart checka av! Träningen gick över förväntan bra måste jag säga. Det är nog förmodligen veckans enda pass på gymmet då jag kör in i kaklet med jobb tills på söndag och då sitter jag uppe på hästryggen igen! Som jag längtar. Det ska bli så himla skönt att få vara i stallet och inte tänka på någonting annat än jag och hästen, och hindrena som vi ska hoppa. 
 
Jag fick komma ut och testa mitt nya objektiv här i torsdag och herregud vilken skillnad det är för mig att fota med den! Bildstabiliseringen i objektivet är verkligen A och O för att få till bilder med bra skärpa. Nu är det bara jag som behöver lära mig lite hur kameran faktiskt fungerar. Nu hade jag inte direkt gott om tid när jag var på den här platsen, men jag fick till några små guldkorn!
 
Men om jag ska ha någon chans att bli klar med den här punktlistan så lära jag sätta igång nu. Lite kaffe på det här så ska det nog gå som på en räls! Hoppas att ni fick en härlig helg.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress