21 februari 2020

En skogstur

allmänt

 
 
 
 
 
 
 
Nyduschad, nytränad ( hemmaträning är grejer det när tidsbristen är påtaglig), snart ny-kaffe-drucken och om ett par timmar vankas det fredagsjobb. Det känns ändå lite härligt att ha hunnit med 30 min träning på morgonen! Det är kanske inte mycket för världen, men det är 30 min mer träning än om jag hade fortsatt att sova. Allt är bättre än inget liksom. 
Här har vi förresten en liten foto-serie från en av dammarna omkring Sala. Järndammen om vi ska vara kinkiga. En solig, kall och bara fantastisk timme ute i skogen där jag fick vara kreativ och få friskluft. Typ som att rasta mig haha Tänk vad skönt att vi snart är ute ur februari och snart kan på allvar se att det blir vår och sommar vilken sekund som helst! Det kan omöjligt bara vara jag som är rastlös och redo för att kunna spendera mer tid utomhus, få lite sol i själen och typ träffa folk igen? 
 
Nu kör vi den här fredagen tycker jag! Jag har jobb till och med imorgon och kör på för tillfället. Men nästa vecka har jag planerat in lite mysiga saker så jag ser absolut ljuset i tunneln.
Ha en himla härlig helg snart!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress