Vilken skön helg! Precis vad jag behövde. AW på jobbet på fredagkvällen ( vem kunde ana att jag var en jävel på att spela dart?haha), Västerås-tripp med mina föräldrar, hemma själv på kvällen för att kika på Mello ( jag behövde lite egentid, få vara tyst ett tag, lyssna på lite musik och bara ladda mina introvert-batterier, inget konstigt med det!). Söndagen började jag ha lite känningar för en förkylning, man är väl alltid lite förkyld den här tiden på året, så jag tog en liten stros-promenad ute för att väcka kroppen lite och sen var det dubbelpass på hästryggen haha Kanske inte absolut det bästa man kan göra när det känns som att det är något i kroppen, men det blir nog inte värre än lite krasslig känsla, så jag tog den risken igår ändå. Fina Xagovia fick bli första häst ut och jag har haft henne lite på en piedestal och tänkt att jag inte är bra nog för att rida henne, men igår rev vi av det plåstret! Vilken spännande häst ändå. Känslig, snabb, lyssnar bra, verkar bra i hjärnan och med henne är det ett HELT annat sätt att rida på märkte jag. Det gick över förväntan bra och jag hoppas att jag får testa henne fler gånger så att jag kan få känna mer på hennes egenheter.
Farbror Taizon och jag är ett bra team så det var skönt att få avsluta på honom. Det var väldigt svårt att ställa om mitt sätta att rida på Xagovia och tänka på vad det är Taizon behöver för att inte bli tung och bli kvick i sina bakben. Men två väldigt bra lektioner måste jag säga! Jag var lite förkylningstrött efteråt och det vankades cykeltur hem i regn och stormblåst, men jag är mer än glad och lite stolt över min prestation igår!
 
Veckan som kommer då? Jag hoppas på att det blir lite fint väder här snart då jag har ett nytt objektiv som jag vill testa. Jag var i Västerås som sagt och var på objektiv-jakt då det var det jag önskade mig i 30-årspresent. Hittade ett för en bra summa och som jag tror har dom kvalitéer som jag vill ha i ett objektiv! Men så länge det är regn och grått ute känns det knappt ens värt det att försöka få till snygga bilder.
 
Hoppas att er helg har varit härlig och att ni är utvilade och redo för en ny, härlig, februarivecka!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress