14 februari 2020

Alla Hjärtans Dag

allmänt

 
 
 
 
Glad Alla Hjärtans Dag på er! En dag i kärlekens tecken. "Love actually is all around".
Jag har precis fått i mig frukost, försöker väcka den här trötta kroppen med en STOR kopp kaffe och ska alldeles strax ta mig ut och gå, eller fotografera, jag har inte bestämt mig än. 
Jag tog mig ut och sprang igår efter jobbet och det känns lite i benen måste jag erkänna! Men jag fick löpar-feeling igår i solens sista solstrålar och det är bara att anamma, sånt händer inte ofta.
Men det kommer inte att hinnas med, eller orkas med, träning nu under den här veckan och nästa. Jag jobbar nämligen 11  av 13 dagar och då är mina två lediga dagar utspridda på varsitt håll, så jag tror nog att återhämtningen som krävs efter träning kan bli tajt att få in (=lättare att bli sjuk). 
Det blir så där i perioder ibland och under den här tiden på året finns det ju ändå inte oändligt med härliga saker att göra, så då kan jag lika gärna jobba haha
 
Nej ni, jag får inte igång min hjärna tillräckligt just nu, så en liten promenad kan nog inte skada! Jag är så orimligt taggad på att få vår och sommar snart, hur härlig är man den här tiden på året egentligen? Det känns som tuggummi i hjärnan haha
 
Ha en härlig Hjärtans Dag, om ni firar den!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress