Som rubriken säger: 3 bilder från samma plats. Bara olika vinklar, tid på dygnet och hur när jag kom målet. Just nu har jag ett objektiv som jobbar som bäst från 50 mm avstånd och har absolut ingen som helst zoom. Så med det sagt är jag ändå väldigt imponerad över att den tog alla stjärnor igår kväll när jag gick hem från jobbet! Det verkar kunna bli en stjärnklar kväll idag också så ska ta med mig den andra objektivet och se hur det går. Det lilla 50 mm objektivet som jag går runt med nu är som allra bäst när det kommer till närbilder och där bokeh (bakgrundsblurret) får jobba som bäst. Då visar den sig från sin bästa sida!
Jag har jobbat som en liten gnu den här veckan ( inget jag har lidit av, och jag är glad över att få extra timmar ) så när jag inte har tillbringat min tid på jobbet så har jag pusslat lite, försökt aktivera den här kroppen, fotade lite igår till och från arbetet och försökt att komma ifatt lite hemma. Paniktvättade kläder igår kväll, lagat lite mat, tränade 30 min nu på morgonen... Vissa veckor blir lite intensiva men it is what it is! Min lördag ska jag spendera i Västerås inne på kamerabutiken som jag har hittat där. Det är ingenting man går och köper i ett nafs och jag behöver lite hjälp och vägledning till vad det är jag behöver, utifrån vad jag fotar. Det kliar så otroligt mycket i mina fingrar just nu och jag vill bara åka iväg och se något ny plats och gå in i foto-mode haha
 
Men nu måste jag komma igång igen, äta lite frukost och sen ta mig till jobbet! Ha en himla härlig fredag nu och ta hand om er. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress