Äntligen lite vårfräsch igen! Kanske inte som i att nu är det ljusare eller så. Men klippt 1 dm och färgat! Så himla skönt att bli av med lite längder  och få in lite färg igen. Nu känner jag igen mig själv igen haha Tonen går i liiiite röda pigment och det är lite mörkare botten och ljusare mot topparna. Lite uppklipt, en massa glans och sen kände jag mig hemme igen. Det är något härligt med ett mörkt svall!
Sen under dagen igår så körde jag storstädning av lägenheten och förberedde för fika-dejt som jag skulle ha här hemma. Det är bra grejer det där med att bjuda hem folk, då får jag eld i baken och tar tag i saker och ting! En mysig dag helt klart. 
Idag är det min allra käraste systers födelsedag så det vankas firande på eftermiddagen och jag ska fixa lite inför det. Jag har, tro det eller ej, varit vaken i över 2 timmar redan och har hunnit med att ringa x antal samtal, fylla i försäkringskassan-grejer för min influensa ( gjorde det tidigare men något "tekniskt strul" gjorde att jag inte fick min sjukpenning...) och alldeles strax är det lite frukost som gäller och promenad i solskenet, eller gymmet. Jag får se lite. Kan behöva göra av med lite frustration över försäkringskassan haha