20 april 2020

Svanå

allmänt

 
 
 
 
I dessa tider när man inte bör träffa folk allt för mycket ( eller alls egentligen men det är ju knappt genomförbart) så tog vi vårt pick och pack och åkte till Svanå. Fika, en öppen eld, vid vatten mitt i en skog. Det var EXAKT det jag behövde. Både jag och syrran vaknade upp på lördagen och kände ett stort behov av att få göra någonting. Åka vart tusan som helst. Eller som jag sa i telefonen: Jag behöver se vilken annan jordhög, blomma eller träd som helst! Någonting som inte är innanför mina lägenhetsväggar. 
Svanå är egentligen en bruksmiljö och det finns fina promenadstigar som man kan gå på. Mycket skog och mycket fint att se på. Det var nog sista gången jag närmar mig en skog nu för nu börjar det ploppa upp instastories-bilder på ormar som folk har mage att knäppa kort på haha 
Men om ni vill ha lite socialdistance-grejer att göra : Åk till Svanå! 
 
 
Hur mår ni där ute annars? Äts ni upp av allt som händer? Jag har bokat om min 30års-resa till Ystad till juli istället ( det känns som att på 3 månader kan mycket hända och läget lugna ner sig en aningens) men faktum kvarstår att jag egentligen inte har någon särskild lust att fira 30 år hemma. Men i dagsläget så är det prio 0 känner jag, att min födelsedag ska få bli så som jag vill ha den. Jag har tagit semester på min födelsedag i alla fall, så lite ledigt tänker jag ha om inte annat. Tänk att jag bara har mindre än 1 månad kvar som 20-någonting! 
 
Ta hand om er.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress