6 april 2020

Homebound

allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
Om ni har lite tråkigt och har vägarna förbi Sala : Kika in nu, det börjar bli fint här igen! 
Jag tog en liten sväng ut igår på förmiddagen och strosade runt lite. Lyssnade på musik, njöt av vädret och fotade lite. Precis vad som kan behövas en ledig söndagförmiddag. Jag hamnade vid Väsby Kungsgård helt plötsligt och kom på hur mysigt det faktiskt är där? Man blir lite hemmablind till slut men jag gillar den här platsen. 
Så vad har hänt sen sist? Inte mycket kan jag erkänna haha Jag jobbar på som aldrig förr. Försöker hålla mitt lilla hem i schack. Hade en EFTERLÄNGTAD ridlektion igår ( som för övrigt gick HUR bra som helst). Försöker leva livet lite som vanligt, trots att omständigheterna är som dom är just nu. Jag har lite känslan av att livet är på Paus just nu? Saker ställs in, frihetskänslan är inte direkt stark och det känns konstigt att ens tänka på vad man kan hitta på för saker i sommar. Som det är nu så blir Ystadresan med största sannorlighet framflyttad pga att det känns lite dumt att åka iväg, även om vi inte direkt har fått restriktioner om att vi ska vara hemma. Men jag vill kunna njuta av Ystad på det sätt som jag vill njuta av stället: Käka mat där vi vill, hänga en förmiddag på Saltsjöbaden, fika på fina fik och kanske ta sig till Mandelmanns. Det känns som prio noll att ens tänka på den här semestern och det kan hända mycket på de 5 veckor som är från min födelsedag till då jag har min sommarsemester, kanske att vi kan ta oss iväg då istället. Som sagt, det är ändå prio noll i dagsläget. 
 
Jag har fått en efterlängtad 3-dagars-ledighet och det var precis vad min själ behövde. Familjetid, friskluft, stallhäng, påskpyssel och massor av musiklyssnande. Jag har plan idag på att fixa lite med mina blommor (har fått 2 tomatplantor som ska få växa till sig lite i ny jord), sätta ut golvet på balkongen igen, städa undan allt grus och stallsmuts och fixa lite matlådor. En pysseldag helt enkelt! Det ska bli fint väder idag också så förhoppningsvis får jag inviga balkongen med näsan upptryckt mot solen. 
 
Hoppas att ni mår bra där ute, trots allting som händer! Ta hand om er.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress