2 september 2019

Välkommen september!

allmänt

 
 
 
 
God morgon! Så var den där megehelgen över. Över förväntan bra faktiskt! Jobb heeeela lördagen
( 10-21), upp i ottan igår och jobba ett par timmar, hem och snooza lite i sängen ( brukar inte sova en gång till under dagen men kände att för att överleva kvällsjobbet igår så behövde jag lite extra sömn i kroppen), lyckades få till ett litet pass på gymmet igår också och sen jobb igen. Jag fick lite endorfinkickar som höll i sig ett tag så det blev inte så tokigt igår kväll ändå! Sen att jag stupade i säng känns inte så konstigt. Men nu är årets jobbigaste helg över ( woho!) så nu är det back to normal igen.
Här har ni en liten recap på vad jag har hållt på med i veckan. Jag och två vänner + en liten lillkille åkte till Skultuna Messingsbruk och lunchade och kikade lite på allt som fanns där. En underbar sommardejt! Sen hade jag koppning/skrapning och såg ut som en misshandlad människa efteråt. Det är lite spännande det där med koppning tycker jag. Jag fick genast ont i huvudet så det fanns en hel del slaggprodukter som satt fast vid mina muskler. Fy F A N vad ont det gjorde, men ack så bra det blev efteråt! 
 
Idag känns det som att jag bara ska samla ihop lite krafter, ta mig en promenad till någonstans där man kan köpa blomjord och så ska jag städa ur min balkong lite. Jag är så himla glad över att jag fick tillgång till min balkong under sommaren nu i och med att min flytt blev i början på juni. Så tacksam över att ha fått hänga där ute dom här sommardagarna/kvällarna! Men nu ska pelargonerna in och sen någon gång får det bli nya fina höstblommor istället där ute. Men lite promenad känns inte så tokigt just nu, jag har lite träningsvärk från gårdagens intervallpass + hopprep så det ska bli skönt att mjuka upp den lite!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress