20 september 2019

Morgonkaffe

allmänt

 
 
FREDAG! Hur gött är det egentligen inte med en helg framför oss? Jag ska vara helt ärlig här och säga att jag tycker att veckan bokstavligt talat har flugit förbi. Jag jobbade nyss helg ju! 
Den här veckan verkar jag ha turen på min sida och ha 3 långa, härliga, lediga dagar ( händer lite då och då, men har blivit mer sällan då jag behöver mer pengar) så jag tänker njuta av den här fredagen lite extra mycket. Igår efter frukosten så fick jag ett ryck och städade HELA lägenheten. Jag tvättade till och med mina fönster ( har en kvar dock) då den som målade mina fönsterlister inte direkt skyddade mina fönsterglas särskilt väl och har alltså haft målarfärg-skvätt lite här och där, men nu så! Nu är det så gott som borta. 
Jag ska alldeles strax kila runt hörnet och gå på stan en stund. Hitta lite fina blommor att ha på köksbordet, leta om något av apoteken här i stan har en bettskena ( sexigt I know) och bara kika runt lite på höstkläder. Jag har totalt tappat intresset för "vanlig" shopping just nu ( sen något år tillbaka) vilket inte är likt mig. Nuförtiden så blir det oftast en tur till Västerås Erikslund och så storshoppar jag där och sen pustar jag ut haha
Senare idag blir det ridning med syrran tillsammans i en lektion som kallas "Fredagstrim" med en av mina ridlärare. En lektion som är maxantal i och där man får trimma på sånt som man behöver träna lite extra på. Min svaga sida är mina händer och hur jag håller dom. Det låter kanske löjligt hur en så pass liten grej går att trimma på, men håller man händer i fel position så stör man hela "ramen" mellan häst och ryttare. Ingen sa åt mig att jag höll mina händer fel under alla 10-12 år som jag red, så det sitter DJUPT inrotat hos mig att hålla på ett visst sätt! 
 
Hoppas att ni får en härlig helg nu. Ta hand om er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress