Visst känns det som höst i luften nu? Det är ju ändå en bit in i september nu så det är ju inte så konstigt, men trots att det fortfarande är grönt ute och fint så börjar det kännas krispigt. 
Jag fick nog igår på förmiddagen av att känna mig seg, hjärnan kändes inte påkopplad och det var några timmar kvar innan jag skulle iväg till stallet. Så jag tog min kamera och tänkte att om jag får feeling och hittar något att fota så gör jag det, annars så har jag i alla fall fått friskluft!
Det var verkligen regn i luften hela dagen igår så det blev inget direkt naturligt ljus på bilderna, men jag dras ju ändå lite åt den mörkare redigeringen så det passar mig bättre haha 
Jag köpte ett objektiv i början på året ( 50mm-objektiv, kallas också för "nifty fifty" ) som jag hörde att man kan koppla loss, vända på den och hålla i med handen på kamerahuset och i precis rätt läge så kan man få till ett macroobjektiv. Skitsvårt eftersom det ska vara EXAKT läge och den reagerar på varenda rörelse så det blir till att stå stadigt och sluta andas haha Men jag fick till två stycken bra där man faktiskt ser fokuspunkten på grässtrået och hur vattendropparna får alla fokus. Att jag fick kryp ner på knä i ett superblött gräs behöver vi inte prata om. Vad gör man inte för konstens skull? 
 
Annars har helgen varit precis vad jag behövde. Ensamtid ( jag var extremt trött på min egen röst efter förra veckan), testade en halloween-look ( blev inte kanonbra + att min hy reagerade på ansiktsfärgen ...), promenader och ridningen. Vi var ett bra trött gäng i stallet igår när vi kom dit men höga som hus efteråt när vi överlevde hoppningen med bravur! 
 
Hoppas att er helg har varit fin? Utvilade och härliga nu kanske? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress