23 september 2019

Helgen som varit

allmänt

 
 
 
 
 
 
God morgon och hejsan måndag! En ledig helg som har swishat förbi i en galen fart, som vanligt. 
Det har varit släktlunch, lite shopping ( kolla in vilken söt blus jag hittade!), det har pysslats hemma, tog en promenad igår på förmiddagen, ridning både fredag och söndag och typ säsongens sista grillning kanske. En bra mix och jag känner mig utvilad och redo för en ny vecka!
Jag vet att jag har en tendens att nörda ner mig i ridningen och att det är svårt att förklara en känsla i skrift men alltså HALLÅ! 2 lektioner nu i helgen där jag hittade lite av en nyckel till hur man rider! Eller i alla fall nycklarna för den här hästen, det där är väldigt olika. Men grunden är typ densamma.
Den gick så SJUKT bra i fredags och trots skavsår på fingrar och grym träningsvärk i skuldror och baksida lår så är jag så himla stolt över mig själv haha Nu känns det lite jobbigt att nästa ridlektion inte blir förrän om 2 veckor, jag hoppas att jag inte hinner tappa det. Kanske att det kan bli en lektion nästa tisdag, men annars får jag gott vänta till lördag nästa vecka för då väntas det ridkurs med min ridgrupp. 2 pass på lördagen och 1 pass på söndagen. Vi säger att det är ett ridläger, det känns så himla o-vuxet att ha ett ridläger på något vis, jag har inte varit på ett sånt sen jag var kanske 12?
Så det ser jag fram emot något enormt!
 
Den här veckan har jag egentligen bara en middag inplanerad med jobbet, två lediga dagar och sen jobb. Det kanske är Höstmarknad i helgen, det brukar vara den här helgen men vi får se. Jag hoppas att jag kan få möjligheten att fotografera lite i veckan om vädret vill sig! Annars känns det som en lugn och skön vecka. Hur har er helg varit annars? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress