30 september 2019

Halloweenweek

allmänt

 
 
 
Vi börjar lite smått med Halloweenveckan med en liten enkel sminkning! 
Jag är, tro det eller ej, väldigt svag för rött läppstift och den här från Karl Lagerfeld är den PERFEKTA röda färgen, tycker jag i alla fall. Behöver jag jobba på julafton, då ska den här smackas på på läpparna för lite julstämning haha
Men hej och välkomna till Halloweenvecka! Tänk vad man kan göra med lite fejkblod, lim, demolleringsvax och smink. Jag gjorde en Partykungen-beställning direkt efter sommaren så i princip allt som visas här under veckan kommer därifrån! 
Jag måste erkänna att jag är extremt trött idag efter en pissdålig natt ( ni vet: övertrött, börjar bli ologisk inför allt i livet, tror att man ska lösa livets alla gåtor kl 3 på natten haha) så jag är extremt trött idag men det gör inte så mycket! Vankas det ledig måndag så är det OK med en trött-dag. 
Jag har liksom suttit med den här lilla lilla texten i 30 min nu och min hjärnverksamhet verkar inte bli bättre än så här haha
Så min dag idag lär bli ganska så enkel ändå: Tvätta lite, laga lite matlådor, tänkte försöka ta mig ut och fota lite och kanske KANSKE att det blir dans ikväll, vi får se om jag orkar. Hur som helst så känns det skönt med en sån här off-dag när man faktiskt är ledig! Det är absolut ingenting som har hänt, det här är väl livet helt enkelt? Mindre bra dagar och lite bättre bra dagar.
 
Men jag ska göra det allra bästa av den här dagen och trycka in så mycket friskluft som det bara går! Det går så oändligt mycket sjukdomar just nu omkring mig så det här med friskluft och en och en annan bit ingefära i den här kroppen, kan bara bli positivt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress