19 september 2019

Gotland

allmänt

 
 
 
 
 
 
 
Jag hittade lite bilder från Gotland som jag bara hade lagt i en mapp och glömt bort. Hur galet är det inte att det är snart 2 månader sen? Tiden rinner ifrån mig och jag har svårt att förstå att vi alldeles strax har tagit oss igenom september också. 
Förresten så har ni ett typiskt exempel på felinställning på kamera på sista bilden ( på tok för konstig ISO och blir alltså grynig, men jag tänker strunta i det för jag gillar bilden ändå och jag vet inte om det går att rädda haha), men i övrigt är jag himla glad över att jag fick chansen att fota lite på Gotland. Nog för att lilla Sala är gulligt och allt det där, men det är något härligt med att få vara kreativ på ett nytt ställe, under sommaren. Fråga mig verkligen inte vad jag håller på med på bilden vid muren, jag försökte nog vara graciös och göra en spark eller något, men misslyckades katastrofalt haha
 
Jag har haft en tidig morgon annars med lite blodprover (fastandes, finns det något värre än att ta blodprover när man är trött och har noll energi?), suttit vid datorn en liten stund och ska alldeles strax ta och städa här hemma. Jag får över lite släktingar från Västerås på lördag och vill ju ändå på något vis visa min halvfärdiga lägenhet från sin bästa sida! Jag börjar inte jobba förrän 16 så jag har gott om tid att pyssla och dona. Det är väl en stor fördel med mitt jobb, att det går göra sånt här tråkgöra några timmar innan det vankas kvällsjobb. Hur pigg är man liksom om man kör 7-16, måndag-fredag år ut och år in? 
 
 
 
 
FSHD Daniel

Super fina bilder :)

Svar: Tack så mycket Daniel, vad snällt sagt av dig! 😀
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress