25 september 2019

Decorating

allmänt

 
 
 
 
 
 
 
Det här med lite större lägenhet har ju varit härligt för mig på många sätt och vis. Herregud vad det finns att pyssla och fixa om hela tiden! Just nu är det lite halvt naket på mina väggar här hemma då jag inte riktigt har orkat sätta mig in i det här med tavlor och hyllor, men det kommer. Jag lutar upp gamla tavlor som jag har istället så blir det inga fula hål i väggen och jag kan återanvända de tavlor jag redan äger. Jag har försökt att tänka på att använda mycket av det som jag redan har samlat på mig genom mina 9 år i förra lägenheten, det går faktiskt relativt bra! Jag har typ haft samma stil genom alla år. 
Nu har i alla fall min fina balkong blivit pensionerad för i år ( om inget konstigt händer och det kommer en dag eller två med lite värme) så jag har tagit in mina blommor, kuddar och min sideboard som jag också använder inomhus så länge. Jag vet inte om ljusen ska få stå där, men det får bli så där så länge! 
Vardagsrummet har fått en liten annan lösning också genom att jag (=vi, släkten) drog ut min soffa + matta en liten bit ut i rummet för att täcka upp lite mer yta och då flyttade jag på tv-möbeln samtidigt och ställde min hylla på vänster sida. Det blev lite mer harmoni i rummet och nu får jag plats med en fotölj vid fönstret! 
Så, utöver ett bra gympass igår och middag med mitt jobb så var min lediga dag igår väldigt härlig. Jag hann med förvånansvärt mycket. Det känns i kroppen idag att jag var och tränade rygg/axlar/bröst, jäklar vad ont det gör haha 
Det är en ledig dag idag också för mig och jag har väl egentligen inga direka planer? Jag skulle behöva laga lite matlådor och jag är sugen på att testa en halloweensminkning till senare. Det kliar lite i mina kreativitets-fingrar känner jag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress