18 september 2019

By night

allmänt

 
 
 
Jag tog mig upp till Sala Silvergruva en kväll här i förra veckan och cyklade runt här lite ( försöker väl få någon slags sommarkänsla i kroppen fortfarande haha) och det var så där mystiskt och härligt som det bara kan bli på ställen som har en enorm historia. Med aningens lite fel inställning på kameran och mitt objektiv som har absolut NOLL stabilisator i sig ( dvs blir lätt skakigt i bilderna) så tycker jag ändå att bilderna fick in känslan av mystik!
God morgon förresten. Jag har kommit in i en "ny" serie igår kväll: How to get away with murder. Hur bra som helst och jag gillar skådisarna! Har ni sett den, vad tyckte ni? 
Jag var så himla trött igår kväll efter jobb, mathandling, promenad hem och det faktum att en av mina bästa kollegor slutade igår gjorde att jag minst sagt putade lite extra med underläppen. Löjligt jag vet, men jag kommer att sakna honom något enormt! Så lite serietittande var fint för själen haha
 
Annars så är det jobb som gäller. Onsdag-torsdag och sen får vi se. Mina Västeråsplaner på fredagen hoppades över och blev i måndags istället ( hittade lite nya ridkläder!) och det kanske blir ridning fredag eftermiddag som en liten aw till min lediga helg. Det finns typ inget roligare sätt än att göra en sån slags aw! 
Jag har tänkt ta en liiten promenad nu på morgonen nu när jag ändå ska ta mig till jobbet. Friskluft och lite motion kanske är precis det som får igång den här trötta kroppen! Det är SÅ otroligt mycket sjukdomar just nu omkring mig så jag gör allt i min makt för att lyckas klara mig. Friskluft är bra grejer då. Men nu är det mer än dags att ta tag i den här dagen! Hoppas att ni mår bra där ute?
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress