Det är väl ingen som har missat hur mycket jag älskar att rida, hänga i stallet eller hur härligt det är att få trycka in min näsa i hästens päls och andas in den fantastiska hästdoften? Det är en känsla i mig som är fantastisk och jag har blivit beroende av det! Jag vill ha mer för varje gång jag är där. 
Igår kväll hade jag lektion igen och det är verkligen det jag älskar mest i mitt liv just nu. Självklart har jag annat härligt också, men att hitta en träningsform ( det är sjukt jobbigt för kroppen!) men som framför allt ger mig enorm boost till hjärnan och alla må-bra-endorfiner i hela mitt Jag, det är häftigast av allt tycker jag. En gång hästtjej, alltid innerst inne hästtjej antar jag. Det är häftigt att hitta något som gör en så glad, så lugn, ödmjuk inför hur svårt det är och viljan att vilja göra bättre ifrån sig och dela med andra. 
 
Det börjar bli höst-vackert i min lilla hemstad nu. Absolut den vackraste tiden på året, enligt mig. Visst känns det lite jobbigt att veta att det inte är sommar längre ( vem saknar inte semester och härliga tider liksom?), men jag börjar sakta men säkert komma in i tanken på höst. Levande ljus, pyssla hemma, fina höst-promenader, härligare kläder ( enligt vad jag tycker ) och all härlig mat som min kropp börjar längta efter! Ja, jag tycker nog ändå att det finns lite fördelar med den här årstiden, bara den inte regnar bort helt och hållet. Men det är helt klart min favorit-foto-årstid, alla dagar i veckan! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress