God morgon! Jag bara måste tipsa er om en vego-lasagne som jag fick smaka av min syster här i förra veckan och som jag gjorde själv igår och den blev SÅ himla god! Det känns ändå lite härligt att kunna varva vego med den mat jag annars brukar äta och som inte alltid betyder att det är en sallad, eller pasta med pesto. HÄR har ni receptet och det gick över förväntan fort att tillaga. Jag hade i oliver också i min lasagne, för lite oliver har aldrig skadat tycker jag. 
Sen måste jag tipsa om en kur jag har hållt på med i 2 dagar ( alldeles för kort tid för att egentligen göra en utvärdering, men hittills känns det bra!) . Häll i 2-3 dl ljummet vatten i ett glas. Måtta upp 2 msk äppelcidervinäger och häll i. Ha i 1/2 citrons saft. Avsluta med lite honung och cayennpeppar och blanda. I receptet jag hittade så skulle man gurgla det här för att lösa upp bihålorna ( därför jag testar det här) men det är rena hälsokuren för magen och tarmarna. Äppelcidervinäger är bra för typ allting för vår kära kropp! Så, där har ni två kanonrecept nu inför hösten. Den ena är dundergod, den andra smakar rent utsagt vidrigt, men nyttiga saker brukar ha en tendens att bli lite halväckliga kan jag tycka haha
 
Annars då? Jag testade att köra ett dans-pass på en gymnastikförening här i Sala och OJ vad kul det var! Lite halvsvettigt, svårt för min kordination men framför allt väldigt roligt. Varannan måndag kommer jag att kunna göra det här med min syster ( hela mitt liv går ut på att göra saker varannan vecka har jag märkt!) men oj vad jag ser fram emot det! Jag är verkligen ingen fena på dans, men jag har inga problem med att inte ta saker och ting på så stort allvar när det kommer till såna här saker. Man får vara nybörjare på grejer! Det var hemskt kul i alla fall att testa något nytt så här i vuxen ålder.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress