21 oktober 2019

Weekend

allmänt

 
 
God morgon! Den här helgen sprang bokstavligt talat förbi mig. HUR fort kan 2 dagar gå? 
Min lördag var supermysig med lite fix här hemma följt av dop för W, skratt och prat med mina vänner + familjer på båda sidorna av Wilmer och sen hängde jag med min syster in på småtimmarna. En härlig dag helt klart! 
Igår så hade jag bestämt mig för att komma ut på en promenad. Få lite friskluft i min kropp och andas in hösten. Sagt och gjort! Det regnade in på mina underkläder, men det var värt det haha Jag kände mig pigg i hela kroppen och jag hoppas att ni förstår mig när jag säger att det kändes som att musklerna hade mycket syre i sig och var STARKA? Ni vet när det känns explosivt i benen och andningen känns lätt. Hade jag inte haft ridningen att tänka på och det faktum att jag såg ut som en Michelingubbe så hade jag nog njutit av en löptur. 
Men sen kom ridningen. En ridning utomhus. Var jag inte blöt och kall innan så blev jag det sen! Nej då, det var mysigt att åka runt på den lilla nordsvensken. Jag känner mig som Emil i Lönneberga när jag rider ut på Taizon, han är stabil som bara den!
 
En grymt härlig helg med andra ord. Jag har kanske turen att få vara ledig imorgon och onsdag också så det känns inte så tungt att gå och arbeta idag direkt! Jag har gjort det bästa av den här lediga helgen ändå och är redo att köra igång igen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress