2 oktober 2019

Oktober

allmänt

 
 
 
 
 
Vi tar en liten onsdagspaus tror jag från allt Halloween så kan vi gå på det igen imorgon tänkte jag! 
Hur är det möjligt att vi är inne på dag 2 av oktober? Jag menar HUR är det ens möjligt? Tänk att vi bara har 3 månader kvar på det här året. Ett år som för övrigt känns som året där det blev lugnt och skönt och mycket fokus på rolighets-träning, flytt och inredning. Jag kan ( om inget konstigt händer) ändå lägga 2019 bakom mig med ett leende! 
Jag tog ut mig själv och min kamera här i måndags och det var ett sååå himla lågtryck ute. Typ att man nästan mår lite illa för att man är så trött? Tänkte om det bara var jag, men syrran och hennes kollegor hade haft samma känsla i kroppen hela dagen. Vi var något ofokuserade på dansen och jag gjorde mycket fel och gäspade mig igenom allt, men lite träning blev det ändå! 
 
En sak som jag tänkte berätta: Bara något kvarter bort från där jag bor idag så finns den här gulliga gatan ( första bilden). Min mamma bodde här många år i sin ungdom och jag har varit och hälsat på här till hennes vänner senare i livet. Det är så himla charmiga lägenheter här och det känns som att det är en liten oas på deras innergård som vi andra inte vet om. Blir jag ingen husmänniska med man och barn, då ska jag bo här. Så är det bara. Jag vill bo där något känns charmigt och genuint om jag måste bli lägenhetsmänniska i resten av mitt liv. Det är så gulliga små hus ( när det inte ligger ett regntäcke över hela himlen) och jag tänker mig stockrosor, lite ny fin färg och sen är det som att bo i en liten länga som dom små husen i Visby/Ystad.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress