25 oktober 2019

Mini-Mandelmans

allmänt

 
 
 
 
 
Jag tycker att det känns lite vemodigt det här med att fixa till balkongen för höst. Plocka bort mitt fina klick-golv ( jag vill helst inte att plasten ska spricka under vintern så jag tog bort det ) och dra undan min möbel så gott det går. Det fina är väl att jag har gjort höst-tjusigt i blomlådorna så nu är det lila och fint där ute! Jag får väl se om murgrönan dör helt och hållet under snön som kommer, men det är ett senare problem. Mini-Mandelmans här!
God morgon annars. Hur är det med er? Har ni också haft en trött vecka? Jag ska om ett litet tag åka med mina föräldrar till Västerås och kika på lite lampor och kanske en och en annan möbel.
Det börjar bli mörkt här hemma och jag ska få över några kollegor på förfest hos mig i slutet på november så det kanske är på sin plats att jag faktiskt skaffar några extra lampor! Jag vill ju ändå att vi ska kunna se varandra också. Jag tycker verkligen att det är skitsvårt med taklampor, dom är liksom inte gjorda längre för att hängas upp? Det är så många fästen som krävs att man borrar i taket? 
Jag har fortfarande mitt hörn i mitt vardagsrum ( det känns fortfarande lite konstigt att säga vardagsrum istället för allrum, nu har jag verkligen två separerade rum för det!) som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Antingen så gör jag det enkelt för mig och stoppar in julgranen där och skjuter på problemet i några månader till, eller så får det bli någon slags myshörna. Jag behöver skriva upp allt på en post-it, annars kommer jag aldrig ihåg vad det är jag ska fokusera på!
 
Ha en härlig helg nu kära ni. För mig är det jobb som gäller och jag har lyckats att sneaka in mig på min ridlektion på söndag ( det blir lite tajt om tid, men det ska nog gå haha) så den här helgen känns som att den kan bli hur bra som helst! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress