Så var det måndag igen. Verkligen inte en av de finare måndagarna om jag ska vara ärlig! Det känns lite som en stor SUCK att helgen har varit fin, solig och relativt varm och så vaknar jag upp på min lediga dag och det ösregnar haha Inget litet mys-regn heller, utan cats and dogs-regn.
För att överhuvudtaget få någon slags energi i den här kroppen så har jag tänkt att ta mig till gymmet idag och träna lite styrka. Jag är för trött för att köra någon slags kondition så det får bli styrketräning istället! Men det tar bra mycket emot att ens ta mig dit, det ser ruggigt ut ute. Hatten av till alla er som har utomhusjobb just nu! 
 
Men till en rolig grej. Jag hade mitt LIVS bästa ridpass i fredags. Allt klaffade som det skulle och hela lektionen var så där harmonisk och härlig som jag bara har sett på typ tv haha Till och med min ridlärare tyckte att jag gjorde ett grymt jobb! Aaah, utvecklingskurvan just nu, den är bra härlig. Det var som att jag FATTADE vad jag skulle göra där och då. Oftast så kan jag komma hem efter ridningen och sen tänka igenom vad tusan det var som faktiskt hände och sen försöka ta med det till nästa lektion. Men i fredags så såg både jag och min ridlärare att jag parrerade upp mig och hästen på en gång. Jag är så stolt över mig själv! 
 
Här är några snabba bilder från igår förresten. Jag tog mig motvilligt ut innan kvällsjobb och strosade runt lite i solen. Det är verkligen sista veckan på löven just nu känns det som. Det skulle inte förvåna mig om det regnar hela veckan och sen är den fina perioden över. Det känns lite vemodigt ändå tycker jag! Mina lediga dagar går åt till full planerade dagar eller så ösregnar det.
Men då får jag vara lite extra glad över att ha några timmar innan jobb som jag kan ta mig ut och få leka lite med min kamera!
 
Hoppas att ni genomlider den här lågtrycks-måndagen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress