9 oktober 2019

Ledighet

allmänt

 
 
 
 
 
 
 
God morgon! Sista dagen på min långledighet ( ja okej, jag är ledig på fredag igen, vilken jäkla vecka det här har varit!) och jag är utvilad till max och redo för jobb. Eller jag ska inte ta i så att jag spricker, men jag fattar att det är dags att börja arbeta igen haha
Här har vi mina dagar samlade i några bilder! Började med en  häst-helg utan dess like. 2 pass på lördagen och sen var jag en trött människa! Det gick SÅ jäkla bra dom två passen. Min älskade Akrobat och jag kunde samarbeta, vilket är lite klurigt på den här hästen ibland. Plus att jag började bli hemskt förkyld under dagen, så det blev någon alvedon mer än behövligt för att orka med dagen. Men inget halsont alls så då brukar jag kunna röra på kroppen ändå. 
Måndagen hade jag tagit semester och startade dagen med en härlig promenad ( inte så snabb, jag var fortfarande lite förkyld) och sen tog hela familjen en tur till Skultuna Messingsbruk! 
Igår hände jag hela dagen i Västerås med den lilla stjärnan som ni ser kikar på min sushi haha
Bus och lek och framför allt en massa skratt med mina fina tjejer! 
 
Jag är ledig idag också och har väl tänkt mig att det ska fixas en hel del idag. Handla lite mat, tvätta lite, köpa blommor till mina balkonglådor och allmänt fixa lite här hemma! En skön onsdag helt enkelt. Det ser ändå ut att vilja bli tråkigt väder idag så då kan jag lika gärna göra tråkiga saker.
Men det har varit himla härligt med några dagars ledighet! Tänk vad det kan göra med en. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress