19 oktober 2019

Ledig helg

allmänt

 
 
Åh! Lördag, äntligen lördag. Det känns ibland som att jag mer och mer för varje år som går blir känsligare för lågtryck. Vädret påverkar mig så otroligt mycket i min energi och hela den här veckan har jag gått i en liten grå bubbla med bomull i hjärnan. Ska ändå säga att jag har lyckats få till mina 2 pass på gymmet den här veckan också så det känns bra! Jag gjorde mina grymma intervaller på löpbandet här i torsdags (1 min springa fort, 20 st hoppreps-hopp x 30 min) och det känns i benen ska ni veta. Jag älskar när jag får träningsvärk av löpning, då vet jag att jag tog i ORDENTLIGT. 
Annars så har veckan bestått av sova, äta, kika på How To Get Away With Murder och jobba. Jag har jobbat sena kvällar typ hela veckan så det har inte funnits så mycket ork eller tid till annat. 
Men idag så ska jag fixa upp mina nya gardiner som jag fick hem i veckan. Jag ska också försöka få mina stackars trötta pelargoner att överleva och sen under eftermiddagen så ska jag ta mig till Västerås för dop för lilla W! En bättre lördag helt enkelt. Just nu känner jag mig som något överkört djur, men jag litar på att mitt kaffe snart kickar in.
ps. Hur snygg är inte min nya skinnjacka från Missguided? Den perfeka röda färgen om ni frågar mig. 
 
Ha en fin helg nu kära ni! Ta hand om er.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress