4 oktober 2019

Last but not least

allmänt

 
 
 
 
 
 
Så var vi inne på fredag igen, efterlängtade fredag! En härlig dag då jag 1) går på en minisemester
( jobbar inte förrän på torsdag!), 2) jag ska förhoppningsvis gå och ta en, eller två, drinkar med mitt lilla tjejgäng ikväll och 3) det är ledig helg. 7 av 8 jobbdagar är snart avklarade och jag känner i hela min märg att jag behöver lite time out haha Det blir perfekt att spendera 4-5 timmar i stallet imorgon, några timmar på söndag och sen ska jag och min syster ( kanske våra föräldrar, man vet aldrig?) åka till Skultuna och kika lite där! Jag hoppas på fint väder på måndag, det är så himla vackra färger ute just nu och jag vill fota. Vi brukar vilja åka dit någon gång runt hösten så det ska bli kul att få till!
Annars så har jag 2 timmar nu innan jag börjar jobba för dagen och jag ska försöka kika lite på resor då vi(=jag och min syster) funderar på att åka iväg över nyårsafton. Jag har tagit ledigt om inte annat, men antingen så åker vi iväg eller så får jag njuta av lite semester hemma, vilket inte är så tokigt! Under mina 10 år på jobbet så har jag tagit semester över jul eller nyår 1 gång, så det var dags kände jag. Men det ska jag mysa med nu ett tag och sen bär det iväg mot jobb och härligheter! 
 
Här har ni årets sista Halloween-look förresten. Den jag är mest nöjd med! Sjyst smink, jag tog god tid på mig med detaljerna, bra naturligt ljus i lägenheten och det känns som en härlig mix mellan glam och blod! De senaste två looksen har varit lite väl brutala ( jag var sjukt osäker på om jag skulle posta dom överhuvudtaget) men den här gillar jag. Skulle jag på en Halloweenfest, då skulle jag göra mig så här! Jag gillar hur det gröna i mina ögon kommer fram när jag får rött smink på mig. Annars går dom gärna åt det bruna hållet, vilket inte är så tokigt det heller, men grönt är tjusigt! 
Det är förresten en sån där konstig sak som jag har varit ritkigt avundsjuk på andra personer när jag var yngre. Medans andra jämförde sig kroppsligt så ville jag ha blå ögon! Isblå ögon är så häftigt tycker jag. Det finns så mycket man kan göra för att framhäva en blå färg och det sticker ut något otroligt ur mängden. Så, det satt jag och var avis på hos mina klasskompisar haha
Tur att man växer upp för nu trivs jag väldigt bra med mina brun/gröna ögon. Beroende på årstid så skiftar dom ganska så rejält i antingen det bruna eller det gröna!
 
Ha en grym helg nu. Jag tar en break över några dagar då jag vill leva fullt ut i min lilla hästbubbla ett tag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress