23 oktober 2019

En dag för Wilmer

allmänt

 
 
 
 
 
 
 
God morgon god morgon! 
Halv-vaken här hemma och tidigt uppe ( sen 1 timme tillbaka) och lever för min kaffekopp just nu. Hur gör folk som inte gillar kaffe? Hur vaknar ni ens på morgonen? haha
Som igår när jag blev inringd till att jobba och dom säger "Kom så fort som möjligt", då är det ALLTID kaffebryggaren som går igång först av allt medans jag fixar iordning mig och så varvar jag svinhett kaffe med någon slags snabb frukost. 
Här har vi lite bilder från W:s dop från i lördags! Eftersom jag aldrig har varit på ett dop (kanske var med när jag var typ 5-6 år, men kommer inte ihåg) så var det lite extra roligt att få se hur ett dop kan gå till! Han skötte sig jättefint i alla fall och jag är så stolt över hans föräldrar, vilken fin liten familj! Tänk att vi kommer att få se honom växa upp och bli sin egna lilla människa. 
 
Hoppas att ni får en fin dag idag! Jag vet ärligt talat inte riktigt vad jag ska hitta på idag om jag ska vara ärlig. Behöver fixa lite matlådor och tänkte ta mig iväg och träna lite nu efter frukosten, men sen är dagen vidöppen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress