camillanorman - Detaljer

28 oktober 2019

Detaljer

allmänt

 
 
 
 
God morgon! En underbart solig morgon och jag ska försöka ta mig ut så fort som möjigt, kanske ta med mig kameran och se om det går att få till några höstiga och frostiga bilder. 
Jag har turen att få vara ledig denna fina dag och jag tackar väder-gudarna för det! Det var mig en tung och grå vecka förra veckan, nu håller vi tummarna för att det vänder och blir några fina dagar här. 
Jag har i alla fall full rulle här hemma idag. Det vankas tvättstuga för mig ( finns det något tråkigare?), städa lite här hemma efter 2 ridlektioner och alltså har jag spån lite överallt och så ska jag och pappa hjälpas åt med en grej som jag köpte här i fredags. Mysfaktorn kommer bli ENORM till vintern och julen! Jag hade en lyckad Västerås-runda i fredags och kom hem med några bra saker att ha här hemma. Det var fint att ha haft pengar en förmiddag, men nu känner jag mig lätt pank igen haha ( kanske liiite överdrivet, men ni förstår känslan. Det är inte billigt att flytta.)
Men nu vill jag ta mig ut! Jag litar aldrig på Sveriges väder och får lite stresskänsla av att veta att det när som helst skulle kunna molna ihop sig på himlen och bli fult igen, så nu bär det av ut i höstens första minusgrad! Jag kan väl erkänna att jag är bra sugen på att åka tillbaka till Nerja i Spanien så som vi gjorde för 2 år sen vid den här tiden. Fy fan vad härligt det var att missa första veckan i November och ersätta den med 20 grader och sol! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress