Hur sorgligt känns det inte att det snart inte är fina färger ute längre? Jag har TOTALT missat färgexplosionerna där ute men det blir ju inte så lätt heller när det 1) är minusgrader under nätterna så löven DÖR ju och 2) det har typ varit lågtryck i hundra år och grått väder, känns det som. 
Hur osexigt är det inte också att faktiskt klaga på vädret? haha 
Ja ja! Hur mår ni då? Håller ni er undan sjukdomar och annat härligt? Jag har inte helt och hållet hunnit bli frisk från min miniförkylning men jag verkar hålla mig undan halsont och är bara hängig, lite täppt och fryser/svettas ( som i att det finns något i kroppen, men ändå inte?). Men så länge jag slipper halsont så tänker jag köra på som vanligt! 
Vad har hänt i veckan då? Inte så mycket faktiskt. Lite jobb, några promenader, jag har sålt mitt glas/marmor-bord till en tjej på Instagram (älskar sociala medier ibland haha) och jag spontanköpte ett soffbord på Lilla Möblemanget. Ett bord i en nyans som jag kanske inte är 1000% nöjdt med, men jag tänkte köpa en bets och få den aningens lite mörkare/kallare. Men jag är väldigt glad över att ha den hemma! Det passar in i min stil och den bryter av mitt rosa/vita/skandinaviska stil som har råkat att bli i mitt vardagsrum. Just mitt vardagsrum är stället där jag har lagt minst energi på hittills, så det ska bli himla roligt att försöka få till det nu under höst/vinter. Det känns otroligt kul att kunna ha ett rejält soffbord också då jag vill bjuda över lite släktingar snart och nu kan vi faktiskt få plats med några koppar och assietter, men det största plusset måste vara att det inte skallrar i huvudet på mig längre varje gång som man ställer ner någonting som råkar vara i porslin haha
 
Men idag är det ledig fredag och jag ska fixa iordning mig lite och ta en promenad till vår blomsterbutik i stan och köpa lite balkongblommor ( har haft det som mål hela veckan men alltså... jag har inte orkat), sen har jag en liten hemläxa från ridningen som jag ska göra klart och sen vankas det Fredagstrim som det så fint heter! En rid-trim där man kan anmäla in sig när man vill och få hjälp utefter vad man som individ behöver ha hjälp med. Maxplats 6 st också så man får verkligen den hjälp som man kan behöva! Alla mina pengar just nu går till ridning eller heminredning, men det får vara så just nu. Snart har jag ändå köpt de stora möbler som jag behöver/vill ha så där lugnar det ner sig snart! Skulle behöva lägga mer fokus på min gymträning, men nu när jag är lite halvkrasslig så vet jag att ett puls-pass kan få den här förkylningen att bryta ut i något annat och det har jag varken tid eller lust till. Så det får vänta helt enkelt!
FSHD Daniel

Jag blir helt förälskad i sådana naturbilder! Helt otroligt fina verkligen! :)

Svar: Tack så mycket för dina fina ord Daniel! 😃
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress