29 oktober 2019

Mysfaktorn är enorm

allmänt

 
 
 
 
Hur mysigt kommer inte det här att bli till vintern/julen? En VIDSPIS! Inte en riktig vedspis med tanke på att jag inte har en sån lägenhet som klarar av en sån spis, men den ser bra äkta ut ändå tycker jag. Jag är uppvuxen på att ha en vedkamin som enda värmekälla och förutom att jag höll på att kissa på mig av nerver när jag flyttade hemifrån, saknade min familj något enormt så var det just elden som jag skulle sakna. Det är något fantastiskt med att sitta framför en brasa och värma sig och höra hur det knastrar. Nu får jag ändå en lightversion haha
Jag ville ha det autentiskt och köpte en liten säck med björkved som jag staplade upp inne i spisen och så är tanken att ha en bättre vedställning bredvid, men en korg får räcka än så länge.
Den här spisen hittade jag på Bauhaus och den är värd varenda krona! Mysfaktorn här hemma är så brutal just nu att jag aldrig kommer att vilja lämna mitt hem under vintern. 
Nu känns det i alla fall skönt att veta att det inte blir så många fler större möbelutgifter på ett tag. Det är lite tavlor som ska köpas, någon hylla till köket, lite blommor ( kan aldrig får för många blommor ) och en fotölj att ha till bras-delen. Någon spegel till och sen är jag relativt klar! Inga fler möbler i flera-tusen-kronors-klassen vilket känns grymt skönt! Nog för att jag gör allt det här med inredning för att jag tycker att det är roligt, men det ska bli hemskt skönt att snart kunna spara undan lite pengar igen. 
 
Men nu kör vi in i jobb-kaklet igen! Det var skönt och välbehövligt med 1 dag ledigt, men nu kör vi fram till fredag kväll. Ha en fin tisdag!