8 november 2019

Vintern är på väg

allmänt

 
 
 
 
 
 
Det känns ändå lite mysigt det här med vintern. Jag sitter just nu och kikar ut på vinterns första snö som har kommit och kan inte riktigt låta bli att le åt det. Det är ju mörkret jag inte tycker om, inte att snön kommer! Jag försöker att se det fina med varje årstid och om november ( som jag tycker är årets absolut tråkigaste månad) kan få bli lite vit och fin, då har vi det inte så tokigt ändå. 
 
Jag var på Åsby Hem och Trädgård igår efter jobbet och gick bananas med alla julgrejer som är där. Det var absolut det sjukaste jag har sett i jul-väg! Jag som inte skulle köpa några nya julkulor, det gick ju så där haha MAX-middag, en massa skratt ( hur kul är det inte att ha kollegor som dessutom är ens vänner??) och bara, några timmar så där mitt i veckan, kompistid. Jag är inte så mycket för att göra saker mitt i veckorna, men samtidigt så insåg jag tidigare i veckan att typ alla mina fredag-söndag är på ett eller annat vis uppbokade på jobb/aktiviteter fram tills efter jul. 
 
Nu kör jag monsterpass på jobbet idag och hela helgen blir till att jobba och försöka vila upp mig från min förkylning. Hämta ut två paket och plantera mina två nya växter. Imorgon får jag sluta redan kl 16 (*peppar peppar*) så lite helgstid här hemma för jag också! Tror att det kan bli en fin helg. 
 
Här har ni några typiska "Camilla-bilder" förresten. Mycket blått, grönt, rött, detaljer och allmänt mörkt. Jag älskar den stående bilden på löven som är i frost, den har jag laddat ner som min nya bakgrundsbild på mobilen och blir glad varje gång jag ser den!
FSHD Daniel

Jag håller med dig. Mörkret är tråkigt, men det blir finare och ljusare med snö. Super fina bilder verkligen! Håller med, den stående i frost är otroligt fin! :)

Svar: Tack så mycket Daniel! Vi får hoppas att det blir en mysig och härlig vinter med en maaassa snö! :D
Camilla Norman

Lisa

Underbara bilder :)

Svar: Tack så mycket Lisa! :)
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress