Jag satt igår och rev av plåstret för tavlor i min lägenhet. Det har känts som en riktigt tung utgift under de här 5 månaderna som jag har bott här. Det är så himla dyrt ju! Så jag har skjutit upp på det varje månad och tänkt att det  säkert kommer att kännas bättre med ekonomi och sånt NÄSTA månad, vilket det inte har haha
Så igår när det ändå var Singles Day så hade Desenio 30% rabatt så jag passade på att kika in där. Vet ni vad jag insåg? Att jag vill ha mina egna foton som posters! De här två har jag beställt hem från Pixum och ramarna kommer hem från Desenio. Men jag älskar de här två bilderna från Gotland som jag tog i somras och dom passar ihop väldigt bra med varandra som ett set. Planen är att ha dom i köket, men kanske blir så att jag har upp dom i vardagsrummet istället. Så jag är hur peppad som helst på att få hem dom! 
 
Annars så hade jag en himla bra dag igår. Tränade ett riktigt bra axel/rygg-pass, hann tvätta, städa undan all skit som man bara lägger ifrån sig när och var, diska och städa i köket, plantera om några trötta sticklingar jag har och sätta i mina nya blommor från Åsby Hem och Trädgård som jag köpte i torsdags. Jag hann läsa lite också men var på ett halv-dåligt humör på kvällen (förmodligen pms, ni vet hur det kan vara) och var därför orolig i musklerna. Men en sjukt bra ledig dag! Nu kan jag andas ut lite i veckan och slippa känna oro över att jag inte hinner med någonting. För sån är jag, oroar mig i onödan över HELT värdelösa saker, medans jag kan känna mig helt och hållet säker på att stå bredvid en svinstor häst som är orolig och vankar av och an och nästan lättar från marken haha Det gäller ju att prioritera vad man ska vara orolig över : 500 kilos djur eller att mina blommor kanske dör haha Hjärnan är bra löjlig ibland!
 
Ha en fin tisdag nu där ute! Det snöade så vackert hela dagen igår så jag passade på att lyssna på julmusik för första gången i år, SOM jag myste!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress