Hej från en trött tjej! Det vankas ledighet idag för mig och trots att förkylningen är bättre än den senaste veckan så är jag inte helt återställd. Det var mig en rejäl förkylning den här gången! Jag har varit däckad i princip hela veckan och bara jobbat, kommit hem någon timme eller så och somnat.
I lördags hade jag och syrran middag hos mig och pratade sommarresa, bara som i en liten arbetsplan men det känns bra i maggropen! Men vi får väl se, mycket kan hända på den tiden fram tills dess. Annars har jag faktiskt inte gjort något sen sist!
Men idag är jag ledig som sagt och jag har tänkt att ta mig till gymmet trots att jag är lite snorig. Jag har inte haft ont i halsen sen i onsdags och det brukar vara min måttstock till om jag bör vara hemma eller ej. Det kommer ändå inte går att göra någon konditionsträning så jag tänkte klämma igenom överkroppen lite och få tillbaka någon slags styrka. Jag gjorde misstaget här i helgen och scrollade igenom min mobils bilder och kom över några bilder från några år sen då jag tränade som effektivast. Fy fan vilken ångest att ha byggt upp något så bra som sen har förtvinat till att bli en grundmuskel haha Men med tanke på de senaste årens sjukdomar ( jag tänker på min hudsjukdom för strax över 2 år sen, järnbrist deluxe efter det och mina bihåleproblem fram tills för ungefär 2 månader sen) så är jag mest väldigt tacksam över min kropp. Det finns saker att förbättra absolut, men i dagsläget är den hel och relativt smärtfri och det är det viktigaste för mig. Vi har ju bara en liten kropp och jag vill ta hand om min på bästa sätt både genom att inte stressa fram resultat eller sätta den på någon diet som kommer sabba min ämnesomsättning. 
 
Utöver ett lättare pass så blir det till att göra ALLT här hemma för att komma ifatt. Jag har tappat min lägenhet totalt under förra veckan och har helt ärligt inte hunnit med ett endast dugg. Gick upp 30 min tidigare igår bara för att hinna diska undan det värsta. Det är väl det mest negativa med att jobba oregelbundet och sena kvällar. Det finns inte mycket tid till annat.
Men jag ser fram emot den här veckan då jag har en kompisdejt inbokad imorgon kväll, lördagsshopping i Västerås ( det är verkligen dags att köpa nya vinterskor + att jag ska på julfest i slutet av månaden och har inte mycket att hänga på min kropp) och ridning på söndag. Jag ser SÅ fram emot ridningen, söndagen förförra veckan så fick jag till ett sånt konstigt pass och känsla med hästen att jag bara vill upp igen och se om det är så att jag har lärt mig något eller om det bara var ren och skär tur.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress