God morgon god morgon! Jag fick äta upp mina ord om att min äppelcidervinäger-grej höll mig frisk och allert. Herregud vilken förkylning jag har just nu! Eller ja, det är bara en förkylning och sånt överlever man ju. Jag förväntade mig nästan att bli krasslig redan i söndags då jag började känna av mina öron (trånga örongångar sen bebis) och jag hade två rejäla ridpass under helgen så jag förstod att det var kört haha
Det gick så himla bra med ridningen i helgen! Jag fick helt klart bra tips, GRYM känsla på hästarna och det känns värt all förkylning i världen att få se hur jag utvecklas. Jag är så himla tacksam över att få känna såhär för ridning och hästar. 
 
Ledig dag idag (*peppar peppar*) annars och veckans enda ledig faktiskt. Lite tungt när jag är krasslig, men det går alldeles ypperligt bra bara jag får lite alvedon i kroppen! Min plan idag är att hinna ifatt lite här hemma, vila mig i form, kanske ta en liiiiten promenad ( alternativt ställa upp balkongdörren, jag behöver friskluft i min kropp), laga lite matlådor och bara njuta av ledighet. 
FSHD Daniel

Krya på dig, hoppas förskylningen släpper snart. Du tar så fantastiskt fina bilder! :D

Svar: Tack så mycket Daniel! Hoppas att du får en bra helg snart 😀
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress