22 november 2019

Moody

allmänt

 
 
 
 
Jag tror nog att alla tänker samma tanke när vi ser dom här bilderna: November. TYPISKT novemberväder! Nu tyckte jag själv att det var kul att fota det lite snabbt ( typ på 1,5 min, på väg till jobbet i onsdags) och hade väl velat ha liiite längre tid på mig och tänka ut lite hur jag ville fota. Men mystiken finns där trots allt! Det är inte konstigt att folk (mig inkluderad) blir lätt deppiga och trötta den här tiden på året, vi har ju inte sett solen på över 2 veckor. 
Men! Nu kör vi igång med fredag tycker jag. Jag råkar vara ledig idag och har städ i lägenheten på schemat, träningsdejt med en vän runt lunch och sen tvätt på kvällen. Lite blandat nytta med nöje ändå! Jag ska försöka klura ut ett litet pass på gymmet som vi kan köra så att jag har en guideline för henne och mig istället för att gå på känsla så som jag brukar göra. 
Min vecka har varit väldigt bra annars tycker jag. Jag har jobbhelg imorgon men bara jag sätter igång och kör mitt schema för dagen så kommer jag nog ändå att känna mig redo för helgens jobb! Som det är nu så har jag skit över allt. Det ligger spån från ridningen i hela hallen, diverse verktyg och spik i vardagsrummet, disk, allmänt skit överallt alltså. 
Jag klickade hem lite kläder från Missguided också då jag ska ha både en middag med ridgänget nästa fredag och sen årets julfest med jobbet på lördag och som alltid så står jag i garderoben och tänker : Jag har INGENTING att ha på mig. Det här året har inte direkt varit ett år då jag har gått ut och festat något så allt jag har i min walk-in-closet är basics, träningskläder eller sommarkläder. Håller alla tummar för att Missguided kan leverera lite jul-känsla hos mig. Jag ska ha förfesten hemma hos mig i år vilket ska bli hemskt roligt! Julkläder eller ej så ska det bli kul att få hänga lite med mina vänner från jobbet.
 
Men nu kör vi igång den här dagen tycker jag! Ha en härlig helg snart.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress