Något som jag är tacksam över här i livet är att jag har börjat att hitta fotograferingen. Det har väl alltid varit roligt att fota, men som med allt i livet så utvecklas och får olika perioder av fotograferings-fokus. Då: Det var mycket träning. Det var roligt DÅ. Nu: Natur/små snaps från livet, beroende på hur jag har tänkt lägga upp blogginlägg här. Men mest natur, som ni kanske har märkt. 
 
Men att få till det under de absolut tristaste månaderna på året är inte helt lätt, just nu sitter jag och väntar på att vintern ska kicka igång, om den väljer att göra det. Så länge får jag drömma mig tillbaka till årets enda getaway: Gotland. Det har varit mycket med flyttar för mig och min syster så resor har liksom blivit prio 2 men så är det ibland! Men Gotland fick vi till och jag är tacksam så långt in i själen att jag fick den veckan. Dels för att jag fotade loss hela veckan och typ fortfarande här bilder som jag har glömt/ tappat bort, men mest för det lugn som vi båda fick när vi var där. Inte för att vi var så stressade innan, men det var ju faktiskt bara 3 veckor efter att jag hade flyttat som vi åkte hit.
Men jag är tacksam. Tacksam över att få utvecklas i min lilla besatthet i fotograferingen. Att jag har lyckats att ställa om hjärnan i en inställning där jag får se små detaljer i vår fina värld som jag tror att många andra kanske inte ser, eller helt enkelt missar pga att man antingen stirrar in i sin mobil eller att man bara inte ser detaljer. Jag vill just nu åka till Europas alla bergskedjor där det råkar ligga en liten sjö, där det kanske finns en liten by också och fånga det på bild. Jag skulle vilja åka till någon storstad och fånga skyskrapor och bilar som står i långa köer. Det skulle vara häftigt att få åka till Canadas stora skogar och åka till platsen som heter Moraine Lake ( googla på det, finare plats får man leta efter!). Jag vill ta med mig min besatthet ut i världen och fotografera så som jag aldrig tidigare har gjort! 
 
Men nu ska jag fokusera på veckans sista jobbpass. 8 av 9 dagars jobb går mot sin slut och ingen är gladare än jag som ska få ha 2 dagars sammanhängande ledighet!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress