18 november 2019

Måndag

allmänt

 
När vädret är grått, tråkigt och det regnar: Sätt på lite läppstift! Jag älskar den här färgen från NYX matt lipstick som håller förvånansvärt länge. Några timmar på förmiddagen, taco-lunch, bättra på det efteråt och sen höll det sig tills jag tog bort det runt 17-tiden. Jag känner alltid när jag har på läppstift att jag har det där extra oumph:et i självförtroendet haha En svart outfit, hög knut i håret, boots och så röda läppar, sen är jag hemma! 
En riktigt lyckad Västerås-tur i lördags med min syster tycker jag. Några julklappar är redan inhandlade, lite annan inspiration till julklappar, jag fick hem vinterskor ( much needed, mina andra är antingen hala eller sipprar in vatten), 2 par byxor, lite IKEA-grejer som behövdes och lite annat smått och gott. Vi var två väldigt sega tjejer hela lördagen, men fick bra resultat tycker jag.
Gårdagen vaknade jag upp med en massa ny energi kände jag. Tänk vad en ledig dag kan göra med ens humör! Jag behövde ta mig iväg och hämta ut mina ramar till mina tavlor som har kommit hem i veckan så jag tog en liten extra promenad följt av ridningen på eftermiddagen. Vilken jäkla ridlektion också, det gick SÅ bra! Jag och den lilla nordsvensken har verkligen hittat varandra och jag får det där självförtroendet på hästen som jag velat ha ett tag nu. Nu har jag börjat att ta lite mer kommando över min ridning ( i alla fall med honom, det blir nog annorlunda på en annan häst) och resultat blir en heeelt annan känsla mellan mig och hästen. Jag bokstavligt talat flög hem på cykeln igår, hög som ett hus på mina endorfiner haha
 
Den här veckan har väl inte supermycket inplanerat förutom jobb. Jag har en kurs imorgon på jobbet + lite extrajobb, ridning på kvällen, ledig onsdag och fredag. Ska försöka få till träningsdejter den här veckan med några vänner som har skaffat gymkort på samma gym som mig så något sånt kanske blir, men annars känns den här veckan som en typisk november-vecka. 
Hur har er helg varit? Helt OK hoppas jag? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress