När jag var ute och gick här i måndags så kom jag över det här stället: Gröna Gången. En fantastiskt fin promenadslinga som går från Gruvan ( ungefär ) till Måns Ols. Ja, den är väl fantastisk för den som inte är rädd för ormar, så jag passar på tiiiidig vår och sen höst, då bör det vara lugnt på orm-fronten! Men i måndags så var det så vackert där och förmodligen typ höstens sista fina färger hängde sig kvar där en stund till. Jag är hur som helst himla glad över att jag fick till den där långa promenaden och hade lusten att fota, det har annars varit en himla innesittande vecka fyllt med jobb och faktiskt ett bra gym-pass igår innan kvällsjobb. Jag har en antydan till låsning i höger axel (förslitning) så jag fokuserade mycket på rehab, foamroller och muskelkontakt. Lite värmebehandling och voltaren under natten så får jag se hur det går idag helt enkelt! Skulle väl behöva ha ett par händer som kan trycka in ett finger eller två i muskelknutorna och få dom att försvinna. Den här axeln ska klara många år till har jag tänkt, så då får jag ta hand om den på bästa sätt! 
 
Äntligen helg snart i alla fall. Som jag har längtat! Egentligen så tycker jag att det var nyss som jag satt och sa så och hade dopet framför mig, men efter 2 veckor är det verkligen dags att få en ledig helg. Jag har en extra ridlektion för en av mina vänner inplanerad imorgon och om jag känner henne rätt så kommer det bli ett svettigt pass haha Jag hoppas bara att jag inte vaknar upp med halsont imorgon eller något, det är SÅÅ många som är sjuka just nu i både det ena och det andra!
Jag fortsätter med min hemmakur som är : Ljummet vatten, äppelcidervinäger, citron, cayenpeppar och lite honung. En jäkla boost för imunförsvaret och den känns bra för magen måste jag säga! TIPS till er som känner att ni blir förkylda stup i kvarten.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress