Tänk att vi är inne i 1:a adventveckan nu. Det gick så fort tycker jag! Jag tog en ledig dag igår från allt och fixade här hemma inför förfest med jobbet och kilade runt på stan i hopp om att hitta något julpyntigt. Jag är inte så peppad på att lägga ut mer pengar på dyra saker men lite julröda saker vill jag nog ändå ha här hemma, julen är ju absolut det mysigaste vi har på året! 
 
 
 
Den här veckan känns i alla fall lite mysig med middag med ridgänget på fredag, julfest med jobbet på lördag och ridning på söndagen. En bättre vecka ändå! I en grå och trist november känns det lite skönt att ha saker att se fram emot, även om jag just nu helst av allt skulle vilja gå och lägga mig igen och vakna upp igen till mars. Jag fick nog någon timme för lite sömn i natt och sov ganska så oroligt de timmar jag fick! Men planen är ändå att ta mig iväg till gymmet efter jobbet, det ger mig lite extra energi under veckan även om jag helst av allt bara skulle vilja gräva ner mig i soffan och dra en filt över huvudet haha Hur känner ni den här tiden på året? Visst är det ändå lite extra tungt just nu när solen har lyst ( hehe dåligt skämt) med sin frånvaro i så gott som hela november? 
 
Men nu måste jag ta tag i den här dagen! Jag behöver packa min gymväska och så ska jag lämna tillbaka ett paket innan jobbdagen kickar igång. Ha en härlig tisdag nu, så gott det går!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress