29 maj 2019

Vackra Sverige

allmänt

 
Sverige är så jäkla vackert den här tiden på året tycker jag! Alltså kolla in det här, det är så fina färger där ute. Jag och pappa åkte hem från Västerås en lite annorlunda väg ( gamla Västeråsvägen, fan så mycket vackrare än 100 km/h-sträckan!) och det var raps ööööverallt.
Perfekt avslut efter en snabbvisit för att kolla på köksbord åt mig. Jag hittade förresten det perfekta bordet så jag är hur glad som helst! Nu måste jag bara försöka hitta några snygga stolar till och sen kan jag börja smycka köket. Det tråkiga är att jag var tvungen att ta en linolium-matta till köket så det blir inte bättre än så, jag antar att det är slitstarkt eller något. Köper jag egen lägenhet eller hus någon gång i framtiden, då ska jag fan ha trägolv rakt igenom! 
Annars var min dag igår väldigt pysslig ändå. Jag har packat 6 lådor där det är mestandels min walk-in-closet och hallgrejer och det känns helt klart väldigt bra att vara igång. Vilken dag som helst får jag tillgång till den nya lägenheten så då kan jag börja flytta över saker lite smått! 
Självklart kommer jag att sakna min fina 1:a som jag har haft i 9 år, den bär på så många minnen. Men jag känner mig hemma i den nya också och den är himla fin! Tänk vad många fina och nya minnen som kommer skapas i den här lägenheten.
 
Men nu är det 2 dagar med jobb, på fredag ska jag och pappa till Västerås igen för att kolla på balkongmöbler och säng. Jag har funnit mig i att jag inte kommer att köpa den sängmöbel som jag verkligen vill ha, men jag har klurat lite och faktiskt hittat något som känns fint och förhoppningsvis skönt också. Det är nästan balkonggrejer som känns svårast, det finns så mycket lounch-möbler som är stora, men det finns inte så mycket snyggt och praktiskt i en vettig summa för balkong tycker jag. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress