25 maj 2019

Uppladdning

allmänt

 
God morgon och hej lördag! Det vankas jobbhelg för hela slanten för mig men det gör inget, jag är både utvilad, lite hög efter en mysig ridlektion och dessutom så är det min pappas födelsedag idag! Jag slutar redan kl 16 idag så det blir firande på kvällen med paket och sånt
( yes, vi kör fortfarande med paket, det är ju så mysigt!). 
Min fredag igår var himla skön annars. Jag tog en promenad på förmiddagen, fick över några grannar som har en vän som ska ta över mig lägenhet så dom vill kolla upp några saker, jag städade lite, städade ur hela ugnen ( fy fan, sånt där tar tid!) och så bar det av till stallet senare på eftermiddagen. Den lilla nordsvensken och jag tuffade på bra igår! Hästarna kändes trötta i överlag igår och min lilla Taizon var inget undantag. Men det gick bra och det var precis vad jag behövde, lite tid i stallet. Perfekt uppladdning inför 3 dagar med jobb! 
 
Förresten: Jag får tillgång till min nya lägenhet på onsdag. Helt galet hur fort det går ibland! Lika bra att riva av plåstret nu och bara köra på. Det är synd att det är 2 veckor med relativt mycket jobb också, men jag får göra mitt bästa inför den helgen som blir flytthelgen. Jag har en bra känsla över att det här kanske kan gå lindrigt till. Bara jag får klartecken till att slänga in mina möbler och småsaker så kan jag ta en förmiddag här och en heldag där och helt plötsligt så behöver en flyttdag inte bli så kaos! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress